fb

Gyakori kérdések

Elsősorban akkor, ha az alábbi területeken szeretnél továbbtanulni: jog, nemzetközi kapcsolatok, közgazdaság, szociológia, szociális terület.

Későbbiekben tervezem közép szintű online tanfolyam indítását is történelemből, jelenleg egyéni konzultáció keretében tudlak felkészíteni, kérlek keress meg elérhetőségeimen.

Sajnos nem. Sok éves tapasztalatom azt mutatja, hogy ilyen esetekben a projektmunka önálló elkészítésének követelménye súlyosan sérülhet.

Tanfolyamok minden esetben kis létszámúak (max. 8 fő), hogy minden diák egyedi felkészülési szükségleteire kellő figyelmet tudjak fordítani. Egy alkalom 90 perces (2×45 perc), melynek során szóbeli kikérdezés formájában röviden átismételjük az előző leckét, megbeszéljük a házi feladatot és átvesszük a soron következő leckét. Az egyes leckékhez tartozó prezentációkat és a házi feladat elvégzéséhez szükséges dokumentumokat az órát követően elektronikusan megkapjátok. A leckékhez online kitölthető önellenőrző tesztek is tartoznak, amellyel saját magad tudod lemérni megszerzett lexikai tudásod.

Igen. Önmagában a tanfolyamon való részvétel még nem elégséges, szükséges, hogy a tanfolyamon túl is időt fordíts az tananyag elsajátítására.

Igen, házi feladat lesz. Leginkább esszéírás, mivel annak helyes módjának begyakorlása kulcsfontosságú.

Ebben az esetben is megkapod az adott leckéhez tartozó tananyagot elektronikusan, hogy tovább tudjál haladni és ne maradj le a csoporttól.

Én azt vállalom, hogy a sikeres vizsgához szükséges ismeretanyagot átadom és segítek annak elsajátításában. Az, hogy milyen szinten sikerül elsajátítanod és a vizsgán alkalmaznod az anyagot a Te felelősséged. Ebben az esetben az ÁSZF 5.3 pontjában foglaltak irányadóak.

Shopping Cart