fb

Teljes emelt szintű társadalomismeret tananyag az összes kidolgozott témakörrel, + 5 alkalmas konzultációs lehetőséggel

33.000Ft

A csomag tartalma:
– Társadalomismeret tantárgy teljes anyaga 27 leckére bontva
– Emelt szintű szóbeli vizsga témakörei:
   Társadalomismeret és jelenismeret 28 témaköre
   Gazdasági és pénzügyi ismeretek 27 témaköre
5 alkalmas (5x60 perc) online konzultációs lehetőséggel, erőre egyeztetett időpontban
Ár: 33.000 Ft.
Mivel a társadalomismeret olyan tantárgy, ami más tudományterületek ismereteit olvasztja magába (szociológia, társadalomföldrajz, politológia, közgazdaságtan stb…), elmondható, hogy a tárgyból nem áll rendelkezésre olyan tankönyv, ami átfogó módon tartalmazná az összes olyan témát, ami szerepelhet az emelt szintű érettségi írásbeli és szóbeli feladatai között.
Ezt pótolandó, több mint 15 éves társadalomismeret tanítási tapasztalatomat összefoglalva, összeállítottam egy olyan komplex anyagot, amelyben röviden, érthetően sok ábrával illusztrálva szerepel minden olyan ismeret, amelyre a sikeres vizsgához szükséged van.
Persze tudom, hogy nem könnyű az anyag és egyes leckéknél, valamint az esszéírás fortélyainak hasznos lehet a tanári útmutatás. Ezért ennek a csomagnak a választása esetén lehetőséget kínálok előre egyeztetett öt alkalommal online konzultációra, melynek során alkalmad van feltenni kérdéseidet, megbeszéljük a nehezebb részeket és bevezetlek az esszéírás rejtelmeibe.
A regisztráció és az oktatási csomag megvásárlása után elérhetővé válik a társadalomismeret tantárgy teljes tananyaga, valamint az összes szóbeli témakör pdf formában.
Shopping Cart